BALKANI
   English   Български
Издателство "Балкани" и ОББ обявяват Конкурс за кратък разказ

КОНКУРС ЗА КРАТЪК РАЗКАЗ

Издателство “БАЛКАНИ” и ОББ
обявяват Конкурс за кратък разказ
на съвременна тема
по интернет
за български писатели
от страната и чужбина

Конкурсът за кратък разказ започва на 1 април 2009 и приключва на 30 септември 2009. На 1 ноември жури в състав - писателите Георги Мишев, Георги Гроздев и литературният критик проф. Симеон Янев обявяват наградените творби.

Регламент на конкурса: Обем на разказите до 5 страници или 9000 знака, текстовете не трябва да са публикувани преди това. Творби с по-голям обем или вече публикувани няма да бъдат включвани в конкурса. Адрес, на който се получават разказите:

balkani@cablebg.net

Конкурсът е отворен за всички желаещи творци без ограничение по възраст или местопребиваване - в страната или чужбина, но задължително всеки участник изпраща свой точен адрес и телефон за контакт, както и кратка биографична справка до 10 реда.

Награди: Първа – 1000 лева, Втора – 800 лева, Трета – 500 лева. Наградените разкази се публикуват в списание “Литературни Балкани”. Първите трима автори получават покана от “БАЛКАНИ” да предоставят за публикуване ръкопис за своя нова книга.

През времетраенето на конкурса в сайта на издателство “БАЛКАНИ” www.balkani.eu ще бъде отделяно специално място за всички интересни и майсторски написани новопристигнали разкази още преди да е известна окончателната класация.

Още информация в www.lubimgeroi.net

 Книгите на издателство БАЛКАНИ може да закупите тук.

:: нагоре :: назад :: начало :: 
(c) 2002-2024 BALKANI, created by ABC Design & Communication